La Tornada som un equip de joves emprenedors gironins que un dia se'ns va acudir dedicar-nos a la música. Volíem reivindicar la riquesa musical del país i, per això, vam decidir impulsar una revista digital dedicada a la música en català. Vam publicar prop de 100 números i ens va anar prou bé, però després de dos anys vam creure convenient replantejar-nos una mica el projecte.

Ara estem darrere el projecte La Tornada LIVE, un web de música en directe on intentem plasmar tot el que s'està coent als escenaris catalans. També organitzem concerts. Vam pensar que, ja que reivindicàvem la bona salut musical del país, estaria bé crear nous espais on el públic ho pogués descobrir en directe. I així ho vam fer. Vam començar amb concerts de petit format al Museu d'Història de Girona i a Bordils i, poc a poc, hem anat creant nous cicles i festivals. Aquest 2018 en tenim programats mitja dotzena.

Durant dos anys també hem estat treballant colze a colze amb Fundació SGAE amb un cicle de debats formatius per a músics i autors emergents. A més, organitzem un curs de fotografia musical al CC Albareda (Barcelona). I moltes més coses que ens farien allargar massa aquesta presentació, que volia ser breu. 

Ah, i els últims estius també hem portat concerts acústics i sorpreses en menjadors particulars. No podíem acabar la presentació sense dir-ho.