Què fem

La Tornada som una revista musical nascuda l'any 2015. Des de principis de 2018, la nostra activitat periodística es centralitza al portal web La Tornada LIVE, herència de la revista digital publicada setmanalment entre 2015 i 2017.

Paral·lelament, també ens dediquem a la producció i organització d'esdeveniments musicals. Treballem amb projectes propis, però també per a tercers, assumint la gestió integral de concerts, festivals o cicles de petit format ja sigui per ajuntaments, entitats o equipaments tant privats com públics. Oferim un servei 360º, sempre de la mà de l'organisme organitzador, cuidant fins el més petit detall de cada projecte i adaptant-nos a les possibilitats pressupostàries de cada cas.

Actualment portem la producció dels festivals Propers (Castell d'Aro), Microclima (Camprodon), Místic (Casa de Cultura del Gironès, Les Bernardes) i del cicle Concerts de Tornada (Bordils) i estem al darrera del festival Espurnes (Llagostera), d'organització pròpia. També assumim la producció de concerts o esdeveniments puntuals.

Més enllà de la música en directe, La Tornada també compta amb una vessant formativa. Anualment organitzem unes jornades itinerants per a músics emergents de la mà de Fundació SGAE; un curs de fotografia musical al CC Albareda de Barcelona i diversos projectes formatius sota demanda.