Què fem

Ens agrada definir-nos com un paraigües de projectes musicals. Vam néixer com una revista musical però progressivament hem anat redirigint la nostra activitat cap a la branca organitzativa.

Treballem amb projectes propis, però també per a tercers, assumint la gestió integral de concerts, festivals o cicles de petit format ja sigui per ajuntaments, entitats o equipaments tant privats com públics. Oferim un servei 360º, cuidant fins el més petit detall de cada projecte i adaptant-nos a les possibilitats pressupostàries de cada cas.

Actualment portem la producció dels festivals Propers (Castell d’Aro), Microclima (Camprodon), Ambulant (Salt) i Concerts de Tornada (Bordils) i estem al darrera dels festivals Espurnes (Llagostera), Interfest (Sant Feliu de Guíxols) i Concerts a cegues (Girona), d’organització pròpia. També assumim la producció de concerts o esdeveniments puntuals sota demanda o en sales de concert.

Més enllà de la música en directe, La Tornada també compta amb una vessant formativa. Anualment organitzem unes jornades itinerants per a músics emergents de la mà de la Fundació SGAE i les Cases de la Música; un curs de fotografia musical al CC Albareda de Barcelona i diversos projectes formatius per a tercers.