Què fem

 

Ens agrada definir-nos com un paraigües de projectes musicals. Vam néixer com una revista musical però progressivament hem anat redirigint la nostra activitat cap a la branca organitzativa.

Treballem amb projectes propis, però també per a tercers, assumint la gestió integral de concerts, festivals o cicles de petit format ja sigui per ajuntaments, entitats o equipaments tant privats com públics. Oferim un servei 360º, cuidant fins el més petit detall de cada projecte i adaptant-nos a les possibilitats pressupostàries de cada cas.

En els últims anys hem impulsat el Recòndit (Pla de l'Estany), el Macroclima (Camprodon), l'Espurnes (Llagostera), els Concerts a Cegues (Girona) o el Brogit (itinerant pel Gironès), tots ells festivals de producció pròpia.

A més, actualment també portem la producció del Festival Microclima (Camprodon), els Concerts de Tornada (Bordils) o els Vermuts Musicals (Vilablareix), on treballem conjuntament amb els respectius ajuntaments. Per últim, assumim la producció de concerts o esdeveniments puntuals sota demanda o en sales de concerts.

Més enllà de la música en directe, La Tornada també compta amb una vessant formativa. Anualment organitzem el cicle Soc Autor, unes jornades itinerants per a autors musicals de la mà de la Fundació SGAE i les Cases de la Música i diversos projectes formatius per a tercers.