Concerts a casa (2017)

DescripcióInformació d'interésProgramacióAltres edicions
Descripció

Concerts a casa (2017)

Si el públic no va a concerts, que els concerts vagin al públic!

Amb aquesta idea neix el cicle Concerts a casa, una iniciativa que pretenia acostar la música a la població de la forma més propera possible un cicle de concerts sorpresa en menjadors de cases particulars amb l'objectiu de difondre diferents grups d'una manera original i innovadora.

Prop de 20 grups participaran en aquest experiment oferint concerts absolutament acústics i sense equip de so, pensats per a un públic que, en cap cas, haurà de superar la vintena de persones. Unes trobades-concert arreu de Catalunya que buscaran generar un diàleg i un clima de complicitat entre músics i assistents, per tal que el públic descobreixi grups i artistes emergents (i no tan emergents) d'una forma absolutament gratuïta. I és que tothom qui ho desitgi podrà sol·licitar-ho, sense cap tipus de cost.

Per assegurar que el públic descobreixi realment noves propostes, però, s'ha buscat aquest factor sorpresa: ni públic ni amfitrions saben quin serà el grup protagonista del concert. És, doncs, un concert a cegues pensat perquè les vint persones que l'amfitrió convidi descobreixin el grup en aquell precís instant.

T'hi animes?

Informació d'interès

Tots els grups catalans que ho desitgin poden unir-se a aquesta iniciativa, però només vint propostes seran les escollides per formar el cartell del cicle. Un cop presentat públicament, s'obrirà un termini perquè tots els subscriptors de La Tornada puguin sol·licitar celebrar un concert a casa seva de forma gratuïta. A partir d'aquí, es començarà el procés d'adjudicació.

Cada grup farà un únic concert en una casa, data i horari que s'adeqüi a la seva disponibilitat.

Tots els concerts s'hauran de celebrar durant els mesos de juny i agost de 2017.

 

Si ets un grup i vols participar-hi, envia'ns un correu a redaccio@latornada.cat

Si ets subscriptor i vols acollir un concert, envia'ns un correu amb l'assumpte CONCERTS A CASA 2017 a subscriptors@latornada.cat

Programació


Altres edicions

Col·labora

La Vinyeta