El Macroclima repetirà l’aposta d’èxit de la primera edició i tindrà una oferta gastronòmica formada per una vintena de restaurants i establiments de la Vall de Camprodon. El festival ha presentat aquest dimecres l’Espai Village Esfèric, un espai village renovat que comptarà amb cúpules Esfèric i on es podrà gaudir gratuïtament de concerts, servei de bar i l’àmplia àrea gastronòmica.
Bastiments Aventura, Bo i fet, Cal Xec, Can Jordi, Can Piga, Can Xicoy, Carnisseria Pairó, Carnisseria Tony, Els Castanyers, Forn Sant Roc, Kapooli, La Coixinera, La Petita Creperia, La Rústica, Mític, Obrador Ricolta, Pastisseria Pujol i Tarannà seran els establiments que crearan una selecte oferta de tapes i degustacions específicament per al festival. Amb aquesta oferta, el Macroclima reafirma el seu compromís amb el territori i fa una aposta per lligar el festival a l’excel·lent teixit gastronòmic de la Vall de Camprodon. L’oferta la completarà la La Tartana, una food-truck divulgativa del patrimoni gastronòmic del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura.
L’Espai Esfèric estarà obert durant tot el festival i l’oferta de tapes hi serà de divendres a diumenge entre 20h i 22h, abans dels concerts a l’escenari principal. En el cas de la food-truck La Tartana també hi serà el dilluns 31, abans de l’espectacle de Quim Masferrer. La zona village també tindrà música en directe amb les actuacions de la cantautora menorquina Maria Florit, el cantant, músic i productor Àlex Pérez, la tarragonina Anna d’Ivori i la cantant de Cardedeu Roserona, que acaba de publicar el seu primer EP.